Haelewijn John & Zonen
Kortemark - Over 445088

Sneppestraat 7
8610 Kortemark
051570417
     

Haelewijn & Zonen: uw plakwerkspecialisten in West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare stukadoor in de regio van West-Vlaanderen? Reken dan op de expertise van Haelewijn & Zonen. Bij ons kunt u vertrouwen op een eersteklas service en een kwaliteitsvolle uitvoering van al uw werken. Wij staan in voor allerhande nieuwbouw- en renovatieplakwerken, cementwerken en plafonneerwerken. Wilt u graag meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn steeds telefonisch, via mail of via het contactformulier op deze website bereikbaar.

 

Nieuwbouw- en renovatieplafonneerwerken

 

Uw stucwerker is een van de belangrijkste vakmensen voor een perfecte afwerking van uw woning. Het aanbrengen van de pleisterlaag gaat gepaard met een grondige kennis van de gepaste materialen en de te beplakken ondergrond. Reken daarom op een een echte vakman, zodat u zeker bent van een langdurig en foutloos resultaat.

 

Haelewijn & Zonen helpt u bij al uw plakwerken tijdens het bouwen of verbouwen. Wij werken aan de hand van een tweelagensysteem met een natuurproduct voor een optimaal resultaat. Het tweelagensysteem zorgt voor een perfect rechte en vlakke onderlaag, meteen klaar voor vlekkeloze schilderwerken. Er zijn verschillende soorten pleisters mogelijk, zoals een kalkpleister op basis van gebluste kalk. Dit is ideaal voor het beplakken van grotere oppervlakten. Daarnaast verzorgen wij ook de nodige cementwerken. Bij het cementeren wordt er een dunne laag cement aangebracht. Deze dunne laag geeft extra bescherming aan de muur en kleine defecten worden weggewerkt.

 

Neem contact op met Haelewijn & Zonen

 

Heeft u interesse? Of heeft u vragen? Dan horen wij het graag. Neem contact op met Haelewijn & Zonen voor al uw plakwerken in de regio van West-Vlaanderen. U kunt ons telefonisch, via mail of via het contactformulier bereiken.